Little Me and My Books

Vad vore livet utan böcker…

Finn ett fel… eller fem?

Det här med köpstopp, det är ett sådant onödigt påfynd som inte resulterar i win-win-win! Första win’et är för min del, andra win’et för min son och tredje win’et är för den härliga pirrigheten som dyker upp i magen, bara så där.

Jag borde verkligen inte köpa mer litteratur. Flera böcker har ställts i skymundan och väntar ivrigt på min uppmärksamhet. Men hur jag än vänder och vrider så blir jag alltid sugen på en annan bok, nästan som ”gräset är grönare på andra sidan”. Är det inte så att har jag en bok i mina ägodelar så kan jag alltid återvända till den och läsa, när som helst, men de andra böckerna som står helt orörda i bokhandlarnas hyllor, vad jag vill läsa dem! De kanske kan stilla mina klena bok-nerver…?

Hursom. Nya böcker blev beställda för några dagar sedan och avin anlände sådär snällt som den ska göra. En cykeltur ner till uthämtningsstället med sonen min och lycka! Kunde inte vänta med uppslitningen av dessa paket utan vi satte oss ner vid spelborden (ATG etc…) och började packa upp. Kan jag ens beskriva ruset i blodet?

Vilka böcker? Denna gång var jag rättvis och beställde bara två till mig och två till sonen. Rättvis ska jag vara denna gång tänkte jag under beställningen. Rättvis… Vänta till nästa gångs knapptryckning! Ja just det ja, böckerna är:

Till sonen
Sparkcykeln av Helena Bross och Kadri Ilves
Min vän Boris av Mats Wänblad

Till mig
Vinteräpplen av Josefine Sundström
Tillrättalägganden av Jonathan Franzen

Det fanns ett paket till som jag gärna skriver om i ett nytt inlägg 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: